Marmura Product

0.00 out of 0 ratings

Aleea 1 Șimnic, 50, Craiova, Romania

Apply
SC MARMURA PRODUCT SRL a fost infiintata in anul, avand ca obiect de activitate taierea, finisarea si fasonarea marmurei si granitului. Firma care are ca principal obiect de activitate productia,distribuirea si comercializarea produselor din marmura,granit si travertin pe intreg teritoriul Romaniei.

Primul magazin de prezentare si vanzare a fost deschis in anul 2000 pe B-dul Carol I, Nr. 38. Dupa doi ani, ca urmare a evolutiei firmei s-au diversificat si serviciile oferite. Acest lucru a condus la deschiderea celui de-al doilea magazin, situat pe B-dul Carol I, Nr. 44.

Resursele naturale si tehnologiile de ultima ora ne-au permis sa venim in intampinarea pietei cu o variata gama de produse din marmura, granit, travertin si onix. Firma ofera, pe langa aceste produse, servicii de montaj si reconditionarea lucrarilor(scari, pavaje,cruci,etc)...

Obiectivul societatii este acela de a fi mereu alaturi de cerintele clientilor nostrii. Modelele si dimensiunile produselor putandu-se stabili la comanda in functie de preferintele clientului.

Prelucram marmura si granitul. Executam placari de scari, pardoseli si glafuri atit din marmura cit si din granit, monumente funerare si placari morminte, balustrade si balustri din marmura, vaze si boluri, seminee, praf de marmura si mozaic, precum si multe alte produse.

In speranta ca cererea noastra va fi oportuna va asteptam, suntem deschisi noilor colaborari si va asiguram de seriozitatea si promptitudinea noastra. - See more at: #
This employer does not have any available jobs at the moment.