Leon Gourmet Bakery

0.00 out of 0 ratings

Timișoara, Romania

Apply

Léon Gourmet Bakery este o patiserie-simigerie premium. Folosim cele mai bune reţete şi ingrediente de cea mai bună calitate pentru a putea livra produse de patiserie, simigerie şi brutărie mai bune, mai gustoase şi mai autentice decât ale concurenţei.

Cu toate acestea, este obligatoriu ca produsele noastre să respecte o serie de cerinţe minimale de calitate şi siguranţă alimentară, respectiv toate normele şi reglementările în vigoare. La Léon Gourmet Bakery nu doar că respectăm cu stricteţe toate aceste cerinţe, ci ridicăm ştacheta mult mai sus pentru a putea obţine produse într-adevăr excepţionale.

Personalul nostru lucrează la cele mai înalte standarde de calitate şi igienă, produsele noastre fiind fabricate şi livrate în condiţii explicit reglementate, tot procesul desfăşurându-se sub supraveghere constantă.

Sistemul de control şi management al calităţii utilizat de Léon Gourmet Bakery acoperă întreg ciclul de producţie, începând cu verificarea ingredientelor, continuănd cu reglementarea proceselor de producţie şi controlul produselor finite.

This employer does not have any available jobs at the moment.