KronColoR

3.75 out of 8 ratings

Calea București, 125, Craiova, Romania

Apply
KronColoR este distribuitorul oficial al Renner Italia in Romania.
Desi suntem o companie tanara si recent infiintata am reusit sa satisfacem necesitatile clientilor acoperind o zona larga din teritoriul Romaniei.
In punctele noastre de lucru, dotate cu laboratoare pentru colorare si stocuri de marfa, din Brasov, Odorheiu Secuiesc, Craiova si Suceava, precum si in Sibiu, Iasi sau Ramnicu Valcea, veti gasi gama de produse profesionale pentru finisajul lemnului marca Renner Italia.

Renner Italia este o companie dedicata productiei celor mai bune finisaje pentru lemn si in particular a celor pe baza de apa. Cresterea exploziva a companiei in perioada de criza economica ne indica determinarea si profesionalismul ce caracterizeaza Renner Italia.
Renner Italia cerceteaza, creeaza si produce finisaje pentru lemn de cea mai inalta calitate. Cu aceste facilitati, prin profesionalism si determinare Renner Italia tinteste satisfactia si respectul clientilor.

KronColoR si Renner Italia considera ca este de datoria lor sa protejeze ecosistemul si incurajeaza folosirea produselor pe baza de apa pentru protectia mediului inconjurator.
This employer does not have any available jobs at the moment.