Koncept Imobiliare

5.00 out of 3 ratings

Cluj-Napoca, Romania

Follow

Descrierea companiei

Noi suntem KONCEPT IMOBILIARE, agentia formata din dorinta de a aduce un plus intr-o piata ce are nevoie de profesionalism si servicii de cel mai inalt nivel. Incercam sa implementam principii noi, gandiri castigatoare, inovatie pe piata actuala, actiuni bazate pe respect si tinuta morala, profesionalism, etica in afaceri si strategii dinamice ce se adapteaza pietei imobiliare aflate intr-o continua miscare.

Noi suntem partenerul ideal, prin care poti sa cumperi, sa vinzi sau sa inchiriezi orice tip de garsoniere, apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale si spatii industriale. Mai mult decat atat, prin serviciul de management al proprietatii ii ajutam pe cei care au realizat ca achizitionarea unui imobil poate reprezenta și o sursa de venit sa isi maximizeze profiturile, fara a depune efort sau a irosi timp.

Candidatul ideal

Daca iti cauti un job unde sa regasesti dorinta de cunoastere si perfectionare permanenta, ambitie, daruire, profesionalism, etica morala, atasament, consegventa, colegialitate si multa munca la noi gasesti din belsug. Daca esti deschis la noi provocari, iti este usor sa comunici si iti place sa iesi din rutina cu un job in care nici o zi nu seamana cu cealalta noi avem solutia. Daca te faci inteles si placut atat in limba romana cat si intr-o alta limba de circulatie internationala, atunci te asteptam in echipa noastra!

Descrierea jobului

Descriere Job:
-Agentul Koncept doreste sa castige bani, faima si respect
-Agentul Koncept vine dimineata la lucru cu zambetul pe buze, motivat si cu dorinta de castig
Agentul Koncept stie ca targetele nu sunt facute pentru a fi atinse ci pentru a fii depasite deoarece bonusurile nu sunt facultative
-Agentul Koncept stie ca disponibilitatea inseamna bani
-Agentul Koncept stie ca are in spate o echipa competitiva si puternica ce ii ofera sprijin in orice situatie
-Agentul Koncept stie ca face parte dintr-o companie complexa in permanenta expansiune, unde profesionalismul, ambitia, perseverenta si etica morala nu lipsesc

Oferta:
-Instruire de start și sprijin pe tot parcursul colaborarii.
-Mediu de lucru dinamic, tanar si activ.
-Oportunitatea de a face parte dintr-o echipă de profesionişti în domeniul imobiliar
-Pachet logistic necesar îndeplinirii activităţii cu succes.
-Echipamente de lucru noi și facilități excelente
-Remuneratie in functie de realizari

This employer does not have any available jobs at the moment.