KEMBLI-MED SRL

3.63 out of 8 ratings

Strada De Mijloc, 173, Brașov, Romania

Apply Follow

 Kembli-Med , societate mixtă româno - germană a fost înfiinţată la Braşov în anul, având ca obiect principal de activitate importul şi distribuţia de produse oftalmologice.

     De-a lungul anilor, Kembli-Med a cunoscut diferite etape de dezvoltare, în prezent fiind reprezentanţa autorizată a unor importante firme de renume în domeniu, oferind implanturi şi soluţii pentru uz intraocular, fire de sutură, consumabile şi materiale chirurgicale, dispozitive complexe de sterilizare, aparatură şi instrumentar pentru oftalmologie.

Activitatea firmei se desfăşoară pe întreg teritoriul ţării, principalii clienţi fiind unităţi medico - sanitare de stat şi particulare. De asemenea, societatea este în relaţii contractuale cu ., dispozitivele medicale fiind acreditate de Ministerul Sănătăţii.

     Scopul urmărit de Kembli-Med este ca prin activitatea sa pe piaţa românească, să ofere produse şi servicii de calitate superioară la preţuri avantajoase, condiţii de livrare şi de plată mobile, să identifice şi să satisfacă necesităţile clienţilor şi nu în ultimul rând să dezvolte portofoliul de clienţi şi pe cel al partenerilor externi.