Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

Kärcher Romania srl

4.20 out of 5 ratings

Șoseaua Odăii, 439, Bucharest, Romania

Apply Follow

Compania KÄRCHER este una dintre cele mai importante companii la nivel mondial, specializata in echipamente si produse de curatare, furnizand solutia potrivita pentru orice aplicatie in orice domeniu.
Compania s-a specializat in proiectarea, producerea si distribuirea de tehnica de curatare, atat pentru uz casnic cat si pentru cel profesional si industrial.
Produsele inovatoare si durabile dezvoltate in intregime, in conformitate cu nevoile clientilor companiei Kärcher sunt un factor major care contribuie la cresterea acesteia.
Compania Kärcher este prezenta in Romania din, un birou de reprezentanta al companiei a fost infiintat în 2002 iar in anul 2008 s-au pus bazele companiei Kärcher Romania. La momentul actual compania asigura acoperirea intregului teritoriu al tarii prin reprezentanti de vanzari si service. Aparatele si echipamentele profesionale Kärcher se comercializeaza printr-o retea de peste 85 de distribuitori, in 130 de magazine care vand echipamente de uz casnic si de asemenea in magazinele de tip DYI.

This employer does not have any available jobs at the moment.