Jaeggi Industries

3.81 out of 26 ratings

Sibiu, Romania

Contact Follow

Jaeggi Industries SRL Sibiu, este filiala romana a companiei Jaeggi infiintata la Berna la inceputut secolului trecut.

In prezent, este parte a Grupului Guntener ce are o experienta de peste 80 de ani in producerea schimbatoarelor de caldura.

Istoria Guntner a inceput cand Hans Guntner a infiintat un atelier de reparatii in Munchen. O crestere importanta a reprezentat-o deschiderea primei hale de productie precum si extinderea la un nivel international in 1990 in Ungaria, apoi in Indonezia, Mexic, China si Romania-2015.

In 2013 s-a produs fuziunea in Guntner Grup GmbH a Jaeggi, Thermowave, Basetec, Frostfrio. Astazi grupul este lider mondial in domeniul tehnologiilor schimbatoarelor de caldura.

Accentul pus pe calitate porneste de la asigurarea unui mediu de lucru adecvat acestui deziderat, considerand angajatii ca fiind cea mai importanta resursa.

In prezent compania are un numar de 600 de angajati la Sibiu si ne propunem sa crestem...In 2019 am  inaugurat a doua fabrica de productie dotata cu tehnologie de varf si cu o bogata colectie de plante din intraga lume.

Sunt apreciate profesionalismul si creativitatea, politicile de personal prioritizeaza Angajatul in orice situatie.

In conformitate cu normele privind protectia datelor cu caracter personal, aplicand cv-ul la unul din anunturile noastre, va exprimati acordul implicit pentru utilizarea datelor furnizate in scopul unei posibile angajari. La incheierea procesului de selectie, aplicatia va fi stearsa din baza de date.