Iuvare Connect

Responsive Employer
5.00 out of 1 rating

Leese, Germany

Follow


Logo Iuvare_rumänisch_Neuer SloganAfacerea familială Iuvare funcționează de peste 35 de ani cu succes ca frunizor privat în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice și persoanelor cu dizabiliăți.

Companiei aparțin 16 locații și aproximativ 550 de angajați fericiți și multumiți. Alte locații sunt în construcție.

Avem multă experiență în munca noastră și suntem ghidați de o imagine creștină a omului("Iuvare" provine din limba latină și înseamnă : ajutor, sprijin, a însoți). La noi este omul cu nevoile sale individuale în centru, grija și sprijinul sunt adaptate în mod flexibil, în funcție de necesitățile și schimbările dinamice în situația de îngrijire a individului.

Angajații noștri sunt profesioniști motivați și cu o dispoziție bună, care își fac munca cu inimă și dedicare. Riscurile în ceea ce privește îngrijirea, tratamentul și calitatea îngrijirii sunt combătute prin dezvoltarea constantă și formarea angajaților noștri, în conformitate cu cele mai recente descoperiri și metode științifice. Un stil de management cooperativ permite un înalt grad de auto responsabilitate, precum și competența decizională a angajatului individual.

Avem deja câțiva ani de experiență relevantă în ceea ce privește angajarea și integrarea asistenților medicali din România pregătirea și calificarea foarte bună, precum și gradul înalt de motivare, hărnicia și angajamentul ne-au convins să intensificăm cooperarea cu asistenți medicali români.

Dorința noastră este de a permite asistenților români să-și găsească drumul într-un viitor sigur și lipsit de griji în Germania și să-și asigure angajarea lor pe termen lung ca asistent medical în firma noastră.