Ispal SRL

3.94 out of 32 ratings

Calea Chișinăului, 22, Iași, Romania

Apply

Infiintata In anul, compania ISPAL are ca principal obiect de activitate vanzarea en gros si en detail a materialelor pentru INDUSTRIA MOBILEI. Produsele principale sunt de fabricatie EGGER, PARTENER ce exceleaza in CALITATE, INOVATIE SI DESIGN.

În completarea gamei de produse ce acopera în foarte mare parte cerintele clientilor nostri, avem relatii de parteneriate si distributie cu majoritatea producatorilor consacrati ale caror marci sunt recunoscute intern si international.

SERVICIILE (consultanta, proiectare si design, debitare, frezare pe drept si curb, gaurire pentru balamale, cepuri si demontabili, aplicare cant) sunt in egala masura, preocuparea noastra de baza. Cu utilaje comandate numeric, prelucrarea atinge cel mai inalt nivel, iar gradul de complexitate depaseste cu mult tehnologiile clasice.

Acum comenzile de placi si mobilier se pot face si ON LINE prin intermediul sistemului 3DMAG NET-CAD-CAM. Acest sistem a ajuns in Romania prin intermediul firmei noastre si suntem mandri sa anuntam acest lucru. 3DMAG este instrumentul perfect pentru proiectarea si montarea oricaror elemente de mobilier personalizat, fara nicio restrictie. Este total informatizat, capabil sa asigure informatii si asistenta de la proiectarea ONLINE pana la comanda numerica a utilajelor. Executia este perfecta si ofera solutii pentru toate cerintele dumneavoastra la costuri incredibil de avantajoase.

În cateva cuvinte, ISPAL realizeaza mai mult decat un simplu act de comert. Prin produse si actiunile intreprinse, vine in întampinarea nevoilor de cunoastere, modernitate si ofera un orizont liber ideilor novatoare de proiectare si design, idei si actiuni ce permit realizari de exceptie în domeniul mobilierului si al amenajarilor interioare.

This employer does not have any available jobs at the moment.