ISOMAT ROMANIA SRL

4.67 out of 6 ratings

Pantelimon, Romania

Follow

Fondată în 1980 ISOMAT este unul dintre cei mai importanţi producători de materiale de construcţii din regiunea Sud Estul Europei.

ISOMAT este o companie producătoare de materiale pentru construcții cu prezență multinațională. Ea a fost fondată în 1980 și constituie astăzi unul dintre cei mai importanți producători din sectorul materialelor de construcții. Compania produce si distribuie peste 350 de produse de tehnologie germană avansată, cu prețuri accesibile. Mai precis, produce și distribuie produse din următoarele 6 categorii:

  • Materiale Hidroizolante
  • Vopsele & Tencuieli
  • Adezivi & Chituri
  • Materiale pentru Reparaţii
  • Aditivi pentru Betoane & Mortare
  • Pardoseli

În anul 2012 compania a făcut o investiție foarte mare pentru crearea unei unități de producție de materiale pe bază de produsele sunt dezvoltate în propriile laboratoare de Cercetare și Dezvoltare ale companiei, în scopul de a obține cea mai bună calitate la cel mai bun preț posibil. În fiecare an, departamentul de Cercetare și Dezvoltare lucrează la o serie de produse noi, bazate pe cerințele pieții, precum și pe evoluțiile tehnologice din industrie. ISOMAT exportă produsele sale în peste 40 de țări din întreaga lume, având în același timp 6 filiale în: România, Serbia, Bulgaria, Turcia, Rusia, Slovenia și un afiliat în Spania. Filialele din Serbia și România au, de asemenea, unități de producție, la Belgrad și respectiv București

ISOMAT ROMANIA SRL

MATERIALE DE CONSTRUCTII

Str. Islazului nr. 1-5, Pantelimon, Ilfov