Hotel Mic Bucuresti

4.33 out of 3 ratings

Drumul S─ârii, Bucharest, Romania

Apply

Hotel Mic este un hotel de dimensiunieduse, situat pe strada Drumul Sarii din Bucuresti,omania, cunoscut si sub numele de Vila Issabella,are ofera toate conditiile necesare turistilor, la preturi scazute. 
El este consideratila in conditiilen care Autoritatea Nationala pentru Turism clasifica astfel cladirile pentru cazare care au un numar redus de camere. Astfel, Hotel Mic e incadrat in categoria vilelor de 3 stele.
Atuurile hotelului sunt, in opinia conduceriiale, simplitatea, curatenia,unul gust, accesul rapid catre toate obiectivele importantein oras si mai ales costurile reduse ale unei camere.
Descriere generala:
Hotel Mic a fost infiintat in luna noiembrie a anului, cu scopul de a oferi turistiloroate conditiilee care le ofera hotelurilein centru, insa in conditii financiareult mai bune. 
El poate fi gasit in apropiere de mall-ul AFI Cotroceni,a adresa strada Drumul Sarii, numarul 31A, sector, Bucuresti,ar de aici accesul se face foarte usor cu masina sau alte mijloace de transport catre Drumul Taberei, Stadionul Ghencea, Casa Poporului (Palatul Parlamentului), Casa Armatei, Spitalul Panduri, Gara de Nord, Autogara Militari sau Cartierul 13 septembrie.
De asemenea, Hotel Mic este la 10-15 minute de condus de cele mai importanteepere ale capitalei Romaniei, adica Piata Unirii, Universitatea sau Centrul Vechi al Bucurestiului.
Servicii si dotari:
Hotel Mic are 7 camere spatioase si un apartament, avand capacitatea totala de 22 de locuri, iar la parter are si un bar la care se poate sta seara.
Fiecare din aceste camere este dotata cu baie proprie,minibar,uscator,articole de baie, aer conditionat, televizor prin cablu, Interne WiFi gratuit.
Hotelul mai are si avantajul ca in imediata apropiere se gasesc servicii de transport catre aeroport, de curatenie si de inchirieribiciclete,recum si numeroase magazine sau localuri, dar si acela ca, datorita pozitionarii sale, este unul dintre hotelurilecare ofera cel mai rapid acces la cam toate mall-urileimportantein Bucuresti,el mai apropiat fiind chiar si acela care are dimensiunile cele mai mari, AFI Palace Cotroceni,a care se poate ajunge in aproximativ 5 minute.
Hotelul are receptie non-stop, iar check-in-ul se face la oraiar late check-out-ul la ora .
Brand si identitate:
Brandingulotel Mic se leaga de un singur concept principal – acela de locatie “prietenoasa”. Conducereaa e una din cele mai tinere, sub 35 de ani, iar regula de baza in randurile angajatilor este aceea de maxima deschidereata de client.
Imaginea asta e intrarita si de faptul ca zona in care este amplasat e una ceva mai putin aglomerataata de cea din centru, in care se gasesc cele mai multe hoteluri.
Din aceste doua motive, cei mai multi – 67% conform statisticilor interne - dintre cei care viziteaza Hotel Mic vin datorita recomandarilor prietenilor si cunostintelor. Conducereahotelului a inceput si o campanie publicitara pe Internet, la inceputul anului, pentru a se face cunoscut unui public mai larg.

This employer does not have any available jobs at the moment.