Hotel Cismigiu

5.00 out of 2 ratings

Bulevardul Regina Elisabeta, 38, Bucharest, Romania

Apply

Hercesa este unul dintre primii dezvoltatori imobiliari spanioli, sloganul nostru fiind “Pasion Inmobiliaria”. Cu o experienta de peste 35 de ani in domeniul imobiliar, avand sediul central in Spania, suntem prezenti prin intermediul delegatiilor noastre in Romania, Republica Ceha, Portugalia, Ecuador, Panama… Suntem o echipa numeroasa in intreaga lume, profesionisti si motivati, lucrand intr-un mediu pozitiv care asigura stabilitate si ofera sansa dezvoltarii carierei profesionale.

In anul, investitia companiei de imobiliare Hercesa revitalizeaza simbolul unui elegant edificiu si, astfel, cel mai indragit hotel din Bucuresti se intoarce la viata: Hotel Cismigiu.

Situat in centrul Bucurestiului si de curand reconstruit pentru cazare, Hotel Cismigiu 4* are un secol vechime si un milion de povesti de spus - iar acum e gata sa inceapa o noua etapa din lunga sa istorie. Pentru o ambianta fantastica, designul sau imbina mostenirea cu noutatea, arhitectura Art Nouveau cu stilul contemporan.

Elegant si chic in stil retro, hotelul din apropiere de Palatul Parlamentului se afla la doar 3 minute de mers de celebrele cafenele si terase din Centrul Vechi si la 20 de minute cu taxiul de Aeroportul International Otopeni. Hotelul Cismigiu gazduieste faimoasa berarie Gambrinus, un restaurant cu terasa exterioara la ultimul etaj, un centru de conferinte cu 7 sali de reuniuni situate la etajul 1 si o parcare subterana. Puteti lua pulsul cultural al orasului in Centrul Vechi, dar Hotel Cismigiu este un reper in sine printre hotelurile din Bucuresti, fiind si gazda Institutului Cultural Spaniol Cervantes si a renumitei librarii Humanitas.

Te invitam sa fii parte a echipei noastre!

This employer does not have any available jobs at the moment.