Help Net Farma

Looking for Premium Talent
4.13 out of 302 ratings

Balotești, Romania

Contact Follow

Cover-LinkedIn_4

Help Net este al treilea cel mai mare lanț farmaceutic din România, cu peste 400 de farmacii deschise la nivel național. Compania noastră are peste de angajați, care oferă produse și servicii de calitate superioară celor peste 3,7 milioane de pacienți.

Help Net și distribuitorul Farmexim, fac parte din concernul german PHOENIX group, incepând cu august 2018.

PHOENIX group, lider de piață în Europa, are o rețea de 164 centre de distribuție, peste de farmacii proprii în 14 țări europene, de angajați și o cifră de afaceri de 27 miliarde de euro

Viziunea PHOENIX group este să fie cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate, indiferent de locul în care își desfășoară activitatea.

Help Net este un brand puternic și o companie ambițioasă, iar alături de noi poți beneficia de oportunități pentru dezvoltarea carierei, îți poți perfecționa cunoștințele și poți juca un rol activ în dezvoltarea companiei

Help Net  știe că succesul său depinde de oamenii pe care îi are și de calitatea serviciilor oferite pacienților.

Oportunitățile noastre de carieră implică atât profesioniști din domeniul farma, cât și din diverse alte domenii, precum: logistică, vânzări, marketing, IT, economic, juridic, HR, regulatory affairs administrativ etc.

În echipa Help Net, valorile care ne ghidează sunt: ​​respect, inițiativă, încredere și responsabilitate. Dacă te identifici cu aceste valori și crezi în Bine, te așteptăm în echipa Help Net.

Vino la Bine! Construiește-ți o carieră din a face bine!