Health and Beauty Clinic- Cabinet Terapie Bowen & Rejuvance

0.00 out of 0 ratings

Cluj-Napoca, Romania

Hours:
M
08:00 - 20:00
T
08:00 - 12:30
W
08:00 - 12:30
T
08:00 - 12:30
F
08:00 - 12:30
S
Closed
S
Closed
Apply

Health and Beauty Clinic este un cabinet profesionist a carui principala preocupare este SANATATEA TA si iti ofera servicii reprezentate de terapia Bowen si terapia Rejuvance.

Tehnica terapeutica Bowen (BOWTECH) a fost supranumita “Terapia Secolului” pentru eficienta si rapiditatea cu care restabileste sanatatea intregului organism. Este o terapie contemporana potrivita omului modern afectat de boli multiple, afectiuni care nu pot fi diagnosticate, boli incurabile, stres, lipsa energiei si a bucuriei de a trai!

Este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza, in principal, prin sistemul nervos, atat asupra sistemului osos cat si la nivel muscular.

Tehnica Bowen intervine prin sistemul nervos, sistemul circulator si limfatic atat la nivel structural, cat si la nivel muscular. Asigura re-echilibrarea neuromusculara si are o mare eficienta in tratarea afectiunilor de natura interna si de reducerea a duratei de covalescenta.

Se adreseaza oricarei afectiuni fara contraindicatii: dureri, disfunctii ale organelor interne, stres si oboseala cronica, migrene, tulburari psihice, insomnie, tulburari menstruale, dereglari hormonale, infertilitate, impotenta, libidou scazut, hiper/hipotiroidism, dereglari de metabolism, constipatie, boli de piele si multe altele, producand detoxifieri majore si drenaje limfatice.

Ce este Rejuvance ?

Tehnica Rejuvance este o metoda holistica, manuala, complet naturala de tratament facial, ce se bazeaza pe principiile fiziologice ale corpului. Nu se folosesc seruri, creme sau electricitate.

 Este o “atingere” delicata care reintinereste si improspateaza fata, conferind simultan si o relaxare totala a corpului, o stare de euforie asociata cu starea de bine. Rejuvance este o tehnica holistica pentru ca se adreseaza atat corpului, cat si mintii si sufletului. Tehnica Rejuvance nu face rau unei persoane sanatoase si va avea intotdeauna efect estetic care depinde de varsta clientului, de calitatea pielii, adancimea ridurilor si constitutia personala a acestuia.

 Efectele Tehnicii Rejuvance la nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operatii de lifting facial, insa fara riscurile si efectele secundare ce pot decurge din astfel de interventii.

 

Adresa: Str, Teilor , loc. Floresti,

This employer does not have any available jobs at the moment.