Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

HN SERVICES DEVELOPMENT S.R.L.

4.14 out of 21 ratings

Strada Doctor Iacob Felix, 63, Bucharest, Romania

Apply Follow

Grupul HN, o companie specializata in transformare digitala si dezvoltare software, are o prezenta globala de peste 35 ani cu filiale in Franta (Paris, Marseille, Aix en Provence), Portugalia (Lisabona si Porto), Spania (Madrid), Romania (Bucuresti ) si Luxemburg, totalizand 1200 de angajati.

 

HN Romania si-a consolidat prezenta pe piata locala inca din 2006 fiind mereu ghidata de valori precum angajament, comunicare, apropiere fata de parteneri, deschidere, agilitate si implicare.

 

Beneficiind de propriul Centru de Training, HN Romania a contribuit la reconversia profesionala a mai bine de 100 de specialisti in Cobol, Java si .net. Dezvoltam proiecte in diverse industrii de la cea bancara la automotive, in mainframe ( Cobol), Java, .net, android, IOS, Salesforce etc.

 

Sub sloganul #changethecode facem diferenta in maniera in care lucram, recrutam si ne implicam in relatia cu partenerii si colaboratorii nostri. Va invitam pe site-ul nostru pentru a afla mai multe despre activitatea noastra :