GURAU & GURAU ACCOUNTING SRL

4.25 out of 4 ratings

Piața Charles de Gaulle, 15, Bucharest, Romania

Apply

Gurău & Gurău furnizează clienților săi servicii de consultanță în domeniile financiar contabil, juridic, resurse umane și management. Portofoliul nostru de clienți este divers atât din punct de vedere al activităților desfășurate cât și al acționariatului.

Un singur client, un singur proiect

Construim un parteneriat de succes cu fiecare dintre clienții noștri. Credem ca este ușor sa găsești un consultant, dar este greu sa găsești o echipa care înțelege obiectivele și tratează individual fiecare solicitare. Ne dedicam acestor obiective în același mod în care chiar clienții noștri ar fi făcut-o dacă ar fi avut timpul și resursele necesare. La acestea adăugam experienta și expertiza, pentru a livra în final servicii personalizate.

Valorile noastre Deschidere. Comunicare. Inovație. Profesionalism. Confidențialitate.

Abordam fiecare client cu deschidere și sinceritate, menținând un flux continuu de informații atât intern cat și către beneficiarul serviciilor noastre. Cautam cele mai inovative soluții pentru a menține nivelul de profesionalism cu care ne-am obișnuit clienții și păstram în deplina siguranța informațiile obținute, chiar și după finalizarea serviciilor.

Echipa

Deținând studii și acreditari naționale și internaționale (CECCAR si ACCA), echipa noastră oferă servicii de calitate îndeplinind un rol important în susținerea activității curente a clienților și ajutându-i pe aceștia sa obțină valoarea și succesul pe care și-l doresc.

This employer does not have any available jobs at the moment.