GRAWE ROMANIA ASIGURARE SA

4.17 out of 47 ratings

Strada Vulturilor, Bucharest, Romania

Contact Follow

GRAWE România Asigurare a luat fiinţă în anul 2000 și face parte din Grupul financiar internaţional GRAWE a cărui istorie a început în anul 1828. La data respectivă, România figura în statistici ca fiind ţara cu cea mai slabă densitate a asi­gurărilor din Europa de Est, iar GRAWE se numără printre cei care au ajutat la crearea imaginii corecte, aceea că asigurarea de viaţă nu este o cheltuială, ci o investiţie responsabilă.

 

GRAWE Group, al șaselea grup de asigurări din Austria, unește într-un tot unitar companii internaționale ce acoperă domeniile asigurări, bănci și imobiliare. Cele 13 filiale de asigurări din Europa Centrală și de Est demonstrează orientarea internațională - conectăm oameni și țări, bănci și companii de asigurări într-o rețea densă. Nevoile și caracteristicile regionale ale companiilor din această structură sunt respectate prin conceptul nostru de servicii financiare globale. Avem filiale în Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, România, Republica Moldova, Macedonia și Kosovo.

Viitorul este o provocare pozitivă atunci când întregul potențial este utilizat și promovat. Pentru a fi mereu moderni, este necesar să ne concentrăm asupra noilor perspective ce se deschid și să acționăm la momentul potrivit.

Prin serviciile specializate şi orientate spre client, precum şi prin produsele personalizate în funcţie de necesităţile clienţilor, GRAWE garantează calitatea la nivel internaţional susţinută prin standardele de siguranţă austrice.

 

In cei 16 ani de existenţă, GRAWE România a diversificat paleta de produse, adăugând asigurărilor de viaţă, asigurări de proprietăţi şi bunuri, asigurări de sănătate şi de accident. Începând cu anul, Grawe oferă clienţilor săi şi posibilitatea încheierii asigurării obligatorii pentru locuinţe, în calitatea sa de acţionar al PAID, Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale. Începând cu luna martie 2017 Grawe România a lansat vânzarea asigurărilor din clasa auto (RCA și CASCO).