Gold Translations

5.00 out of 1 rating

Bucharest, Romania

Apply
Gold Translations este o echipă tânără și pasionată care își propune să ofere servicii de înaltă calitate în domeniul traducerii și interpretării. Prin dorința lor de a-și pune în practică abilitățile lingvistice și dedicarea pentru acest domeniu, și-au dezvoltat un ritm dinamic si flexibilitate conform cerințelor clientului.

Echipa este compusă doar din traducători și interpreți autorizați de Ministerul Justiției, aceștia fiind aleși în urma unor verificări riguroase care atestă gradul de pregătire și experiența în domeniu. Traducerile efectuate păstrează sensul original al textului și se realizează în conformitate cu cerințele clientului.

Ne dorim să fim mai mult decât un simplu birou de traduceri, ne propunem să fim echipa de profesioniști cu care să colaborați pe termen lung, întrucât vă înțelegem exigențele și cerințele particulare. În acest sens, Gold Translations vă pune la dispoziție un sistem de administrare online a comenzilor pentru a facilita procesul de prelucrare a traducerilor dumneavoastră și de asemenea, posibilitatea de a cere o cotație direct prin intermediul website-ului nostru.
This employer does not have any available jobs at the moment.