Global Print

Strada Stan Tabără, Bucharest, Romania

Hours:
M
09:00 - 17:00
T
09:00 - 17:00
W
09:00 - 17:00
T
09:00 - 17:00
F
09:00 - 17:00
S
Closed
S
Closed
Follow

Tipografie cu puncte de lucru in Bucuresti si Ploiesti, avand peste 12 ani de experienta in industria tipografica din Romania, asigura servicii complete de creatie grafica si DTP, tipar offset si print digital (inclusiv print digital large format).

Retehnologizarea permanenta precum si realizarea de importante investitii in instruirea personalului pentru operarea echipamentelor de ultima generatie si software de inalta productivitate, reprezinta prioritatile noastre de business. Anul 2019 a insemnat investitii de cca 2 milioane de euro in echipamente de top, software performant, certificare FOGRA si instruire personal.

Principii precum abordarea corecta a provocarilor HR avand in vedere colaborarea pe termen lung, incurajarea si recompensarea performantei, asigurarea unui mediu de lucru modern cu dotari tehnologice de ultima generatie, alocarea de bugete importante pentru pregatirea profesionala a angajatilor, creaza premisele necesare unei cariere de succes. Astfel, am reusit sa obtinem o foarte buna rata de retentie a membrilor echipei noastre, avand colaborari si de 12 ani.

Alatura-te echipei Global Print si vei beneficia de suportul unei echipe ambitioase si de oportunitati constante de dezvoltare, totul intr-un context tehnologic de top.

Global Print ... its all about timing