GENESYS MEDICAL CLINIC SRL

3.86 out of 22 ratings

Arad, Romania

Follow

MedLife Genesys - Arad este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui pacient servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.
Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplicam: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistica, abonamente corporate.
In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 22 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.
Ne bucuram de recunoasterea internationala a calitatii serviciilor noastre, prin sustinerea pe care o avem din partea International Finance Corporation - divizia de consultanta financiara a Grupului Bancii Mondiale, precum si a Societe Generale, care au ales sa ne sprijine, devenind actionari MedLife.
Ne mandrim de asemnenea ca spitalul MedLife-Genesys este primul spital din judetul Arad acreditat de Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor-CONAS cu grad de incredere maxim pentru serviciile oferite.