FunIMOB

4.88 out of 8 ratings

Brașov, Romania

Follow

RE/MAX FunIMOB este o agenție cunoscută în piața locală imobiliară din Brașov, înființată de agenți cu experiență în domeniul imobiliar, cares-a remarcat mereu prin calitatea serviciilor oferite.

Misiunea pe care ne-am atribuit-o este aceea de a oferi servicii imobiliare complexe și de cea mai înaltă calitate care să confere clienților noștri siguranță și îndeplinirea obiectivului stabilit.

Pentru a fi proactivi în fața nevoilor dumneavoastră, participam în mod constant la cursurile și seminariile care ne pun la curent cu ultimele tendințe din piața imobiliară, organizate de RE/MAX Romania.

Agenții noștri sunt pregătiți în orice moment să vă ofere consultanță gratuită, indiferent de tipul tranzacției la care va gândiți, de la închirieriapartamente, până la vânzări/cumpărări case, vile, spații comerciale, terenuri.

De ce numeleRE/MAX FunIMOB ?

Pentru că suntem fani ai imobiliarelor și ne implicam total în fiecare tranzacție care se face prin intermediul agenției noastre.


Pentru că datorită pregătirii agenților noștri, fiecare tranzacție imobiliară se desfășoară în condiții de maximă siguranță, transparență și cu zâmbetul pe buze.

This employer does not have any available jobs at the moment.