SC WORKING AT HEIGHT TRAINING CENTER SRL

5.00 out of 1 rating

Strada Mehadia, Bucharest, Romania

Follow

De 10 ani aducem oamenii acasa in siguranta, zi de zi.

Working at Height Training Center, cunoscuta sub numele de Safety Academy ofera servicii de certificare autorizate in domeniul lucrului la inaltime, intr-o serie de module de cursuri, special concepute pentru lucrul la inaltime, predate de catre traineri profesionisti, adaptate unor multitudini de situatii cu un grad de risc ridicat.

In plus, compania noastra ofera:

  • Servicii si produse de blocare/etichetare a energiilor periculoase in companii pentru marirea evidenta a gradului de siguranta in randul lucratorilor (LO/TO);
  • Comercializarea EIP (echipamentelor individuale de protectie) si a multor alte produse fabricate de catre cele mai importante companii din domeniul Safety;
  • Verificare si mentenanta pe lunga durata pentru echipamentele individuale de protectie;
  • Consultanta „safety” in cadrul companiilor care prezinta un grad de risc.

Daca ne rezumam la continentul European, accidentele la locul de munca sunt pe primul loc in Romania, fapt care denota educatia safety si legislatia precara cu vedere la siguranta si la respectarea instruirii lucratorilor la inaltime. Acest fapt trebuie luat ca o alerta, atat pentru autoritati cat si pentru companiile care activeaza in domenii care necesita lucru la inaltime.

Cursurile HS ale Safety Academy sunt cunoscute pentru excelenta in instruirea angajatilor si reducerea semnificativa atat a riscurilor cat si a pericolelor la locul de munca. In sediul companiei Safety Academy sunt instruiti lunar 300 de lucratori ai companiilor care doresc siguranta angajatilor din industrie.

Va asteptam! Aplicati pentru locurile de munca disponibile pentru a face parte din familia Safety!

This employer does not have any available jobs at the moment.