SC FLANCO RETAIL SA

4.16 out of 876 ratings

Șoseaua București Nord, 15-23, Voluntari, Romania

Follow

Vrei să faci lucruri peste așteptări și să înveți ceva nou in fiecare zi?

Ești comunicativ, optimist, dornic să te dezvolți profesional? Alătură-te celei mai dinamice echipe de profesioniști din retailul electro-IT din România!

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice, activând de peste două decenii. Compania se numără printre inițiatorii evenimentului Black Friday în România și își propune să devină retailer-ul preferat de electro-IT al românilor.

Flanco deține o rețea națională de 158 magazine situate în cele mai importante zone comerciale din peste 100 de orașe și o echipă de peste 1500 de profesioniști. Compania se află în continuă creștere și dezvoltare, datorită investițiilor în magazine noi sau în reamenajări de magazine, în extinderea și dezvoltarea echipei, în optimizarea mixului de produse și diversificarea ofertei de servicii.

Clienților noștri le oferim o experiență bazată pe un pachet complex de soluţii electro-IT, care adaugă valoare procesului de cumpărare, politica noastră de dezvoltare fiind în concordanţă cu cele mai noi tendințe la nivel internaţional din domeniul retailului.

Flanco Retail . colectează și procesează datele tale personale în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor UEși legislația națională de implementare. Detalii suplimentare, precum și eventualele actualizări privind politica de prelucrare a datelor personale, pot fi consultate pe pagina web a companiei.

This employer does not have any available jobs at the moment.