FASTBIT SRL

4.67 out of 3 ratings

Strada Stuparilor, Timișoara, Romania

Contact Follow

Misiunea companiei Fastbit este sa ofere consultanta, soluţii si servicii IT personalizate mediului de business.

Oferim aceste servicii catre doua categorii de companii:
- celor care nu li se justifica din punct de vedere a costurilor angajarea unei persoane sau unui department IT
- celor care au personal sau department IT, dar care au nevoie de consultanta si servicii profesionale in implementarea unor proiecte complexe

Astfel, noi ajutam companiile care nu au personal cu experienta si competente IT necesare, sa isi reduca costurile de administrare si de implementare a proiectelor IT, prin oferirea de servicii IT profesionale, personalizate pentru cerintele si infrastructura proprie.

"Noi devenim inginerul sau departamentul IT intern al clientului”

Lucram in interesul clientului, prin optimizarea costurilor cu echipamentele IT, a sistemului de licentiere si a contractelor de conexiuni de internet. Oferim consultanta in alegerea si implementarea solutiilor ERP.

Furnizand serviciile IT pe baza de contract, noi devenim tehnicianul, managerul sau departamentul IT intern al clientului nostru.

Lucram cu companii locale, companii nationale cu puncte de lucru in toate regiunile tarii, si companii multinationale.

Valorile companiei:
- responsabilitate: suntem responsabili de datele si infrastructura IT a clientilor, iar problemele semnalate de clienti trebuie notate si rezolvate in timp util
- profesionalism: datele clientilor sunt vitale, iar noi trebuie sa asiguram protectia lor, devizul nostru este “zero pierderi de date”
- incredere: clientii au incredere in solutiile implementate de noi