FABI TOTAL GRUP SRL

Responsive Employer
3.6
3.64 out of 14 ratings

Șoseaua Berceni, Bucharest, Romania

Follow Unfollow

Benefits

Financial
Performance bonus
Meal tickets
Transport settlement
Medical
Medical insurance

Company details

Compania . Fabi Total Grup . s-a infiintat in anul, avand ca activitate principala, distributia de produse profesionale de curatenie si igiena.
In anul, am demarat activitatea de productie proprie de detergenti profesionali.
Compania, este importator direct al brandurilor : Tork-Sca (produse din hartie si dispensere profesionale), Bokk-Ungaria (produse din hartie), IPC Euromop-Italia (Echipamente profesionale de curatenie), Elsea-Italia (Aspiratoare profesionale si masini pentru curatenie).
Aria de desfasurare a activitatii presupune orice localitate din tara, avand colaborari de-a lungul timpului cu institutii publice si private din Bucuresti cat si din alte orase din tara. In portofoliul nostru de clienti includem: ministere, universitati, spitale si clinici, lanturi de farmacii, benzinarii, sedii bancare, hypermarket -uri, mall-uri, hoteluri, firme, magazine, locuinte, firme de curatenie, etc.
Asigurarea calitatii serviciilor si produselor oferite, este confirmata de certificarile ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, ISO 18001:2008, ISO 22000:2005, pentru activitatea de distributie, servicii de curatenie si productie de detergenti profesionali.
This employer does not have any available jobs at the moment.