Evaluarea starii de sanatate

0.00 out of 0 ratings

Bistrița, Romania

Apply

TOATE ANALIZELE LA DOAR 70 LEI printr-un program de analize American numit test de biorezonanta. Acest test de biorezonanta se face cu un aparat numit biorezonator asistat de programe sofisticate de calculator.
Programul aparatului poate identifica afectiuni ale:
--aparatului cardio vascular
--aparatului respirator
--tubului digestiv (stomac, duoden, intestine, ficat, pancreas, vezica biliara)
--aparatului genital
--aparatului urinar
--sistemului osteoarticular
--sistemului endocrin
--sistemului nervos
--organelor de simt
--factori de risc
--deficiente de vitamine si minerale
--sensibilitati la virusi, paraziti, bacterii


Programarea persoana contact: ADINA GLIGA
Buna ziua!
Cautam colaboratori pentru munca part -time, 2 zile pe saptamana in toata tara.


!!! Daca sunteti interesat(a) puteti trimite un e-mail cu numele dumneavoastra, localitatea, judetul si numarul de telefon si cand vom ajunge cu activitatea noastra la dumneavoastra in zona va vom contacta.


Munca consta in: impartirea de fluturasi pentru reclama la inceputul activitatii in special pana va faceti cunoscut(a); cautarea unui spatiu (o camera) la o casa particulara unde sa se desfasoare activitatea in cele 2 zile (se poate si acasa la dumneavoastra); programarea celor interesati in urma impartirii fluturasilor; asigurarea activitatii de asistenta a specialistului care vine sa faca analizele in cele 2 zile; etc.
Castigul: variaza in functie de activitatea desfasurata. De exemplu: 200 lei/zi, la un numar de 10 programari/zi si un pret al consultatiei si analizelor de 70 lei/ pacient.
!!! Aceasta activitate este mai avantajoasa in zonele rurale (la sate) sau orase mici. Aici munca este mai putina si castigul mai mare.
Persoanele interesate pot trimite un e-mail cu numarul de telefon pentru a va contacta noi
De asemenea persoanele care trimit e-mail cu numarul de telefon pentru a fi contactate rog a specifica localitatea de unde sunt si ://
This employer does not have any available jobs at the moment.