Euroweb Romania

4.33 out of 45 ratings

Bucharest, Romania

Contact Follow

Euroweb Romania este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania. Incepand cu anul, actionarul principal al Euroweb Romania . este TT International Holdings BV, parte a grupului Turk Telekom. Grupul Turk Telekom detine cea mai mare infrastructura de telecomunicatii din Sud-Estul Europei si din Asia Mica.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul telecom, Euroweb isi doreste sa raspunda prompt la cerintele clientilor sai si sa construiasca parteneriate de succes. Compania si-a focalizat activitatea pe furnizarea de solutii de comunicatii IP si Internet destinate segmentului de afaceri, precum si pe integrarea strategica a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP si video-telefonie.

Forta de a inova continuu, pregatirea echipei din Romania, precum si accesul la tehnologii si la know-how de ultima generatie din domeniul IT&C, au propulsat inca de la inceput Euroweb Romania drept una dintre cele mai puternice si apreciate companii din sectorul comunicatiilor din Romania.

Obiectivul nostru este sa avem cea mai competitiva echipa din domeniul telecom si pentru asta investim in motivarea angajatilor, in cresterea performantelor si dezvoltarea continua a competentelor lor.

Daca doriti sa faceti parte dintr-o companie ale carei valori sunt etica, profesionalismul, dedicatia, perfectionarea continua si orientarea catre clienti, atunci alaturati-va echipei noastre!


Euroweb Romania . in cifre:
* 85 de angajati
* peste 2000 de clienti companii
* 4 centre regionale: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj