Essentis HRI

0.00 out of 0 ratings

Lorenzweg, 5, Berlin, Germany

Apply

Ești asistent medical calificat în România și vrei să muncești și să trăiești într-o altă țară? Atunci Germania are nevoie de tine și essentis HRI este partenerul de nădejde în realizarea visurilor tale profesionale.

În calitate de asistent medical calificat, în Germania poți câștiga un salariu lunar minim de €acesta poate fi semnificativ mai mare, în dependență de calificarea și experiența ta. Vei primi îndemnizație adițională pentru fiecare tură, minim 4 săptămâni de concediu plătit și minim 9 zile de sărbători legale anual.

Pentru a te ajuta să obții un loc de muncă în Germania, noi îți oferim programul essentis Germania pentru asistenți medicali. Acesta este un program complex de servicii pentru personalul medical în căutare de oportunități de carieră. Programul nostru combină calificarea cu plasarea la locul de muncă în Germania, fără plata în avans.

În dependență de cunoștințele tale de limba germană, vei începe un curs de limba germană fie online, de acasă, fie direct în campusul de studiu essentis Berlin. În campus vei participa la un curs lingvistic intensiv full-time, precum și la un curs specific de nursing, în timp ce te vom sprijini în a dobândi recunoașterea profesională în Germania. Pe parcursul acestei perioade vom organiza întâlniri cu angajatorii, selectați în dependență de preferințele tale. Timpul pe care îl vei petrece în campus impregnat cu conceptul nostru de integrare treptată te va pregăti pentru prima zi de muncă și începutul unei noi vieți. Este chiar atât de simplu.

This employer does not have any available jobs at the moment.