ESOP Consulting

4.2
4.25 out of 4 ratings

Strada Doctor Carol Davila, 40, Bucharest, Romania

Follow Unfollow

Company details

ESOP Consulting, compania imobiliara aflata in topul primelor 5 firme specializata in piata de birouri din Bucuresti, cauta consultanti imobiliari dornici sa dezvolte o cariera intr-un domeniu dinamic unde satisfactiile profesionale se imbina cu cele materiale.
Cine este ESOP?
...este un jucator de ECHIPA. Cu oameni:
TINERI
...entuziasti, profesionisti, motivati . Ne conturam fiecare actiune intr-un mod cat mai creativ. Nu trasam limite in a gandi, nici in a implementa.
COMPETITIVI
Respectam piata, si actorii sai. Insa cel mai important competitor suntem noi insine. Dezvoltarea este o preocupare continua. In fiecare zi trebuie sa construim ceva nou, ceva mai bun.
INFORMATI
Traim in era informatiei. Dinamica sa contureaza lumea... in special lumea afacerilor. Observam continuu, interpretam si invatam. Urmarim atent piata si tendintele sale. Scopul nostru final este furnizarea catre partenerii nostri a celor mai eficiente solutii imobiliare.
FLEXIBILI
Suntem deschisi ideilor noi si metodelor neconventionale care contribuie la succesul serviciilor noastre. Si le cream! Cu o mobilitate mare in cadrul pietei si un dezvoltat simt practic, adaptam serviciile proprii intr-un mod cat mai adecvat cerintelor fiecarui client.

This employer does not have any available jobs at the moment.