Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

Entelion Software

4.71 out of 7 ratings

Splaiul Unirii, 12, Bucharest, Romania

Follow

Prezenta din anul 2003 pe piata serviciilor software din Romania si partener Microsoft (Microsoft Partner Network, Silver Application Development Competency) din, TEAMSHARE este specializata in dezvoltarea de site-uri de comert electronic integrate cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, atat pe modelul business to business cat si business to consumer.
Faptul ca am fost primii din Romania care au oferit o solutie software de comert electronic integrata cu sistemul de gestiune utilizat de clienti ne-a facut sa ne largim aria de expertiza cu fiecare proiect. Inca suntem singurii care reusim integrarea solutiei cu absolut orice sistem ERP, la solicitarea clientilor nostri.
Peste 200 de clienti internationali si locali din diferite tari, precum Marea Britanie, Franta, Austria, Rusia, Romania, si diferite industrii beneficiaza de serviciile noastre:FINANCIAR, COSMETICE, AUTO, IT&C, SANATATE, RETAIL ONLINE, DISTRIBUTIE, etc.

Experienta temeinica si competentele validate in proiectele implementate intern si international ne ofera sansa realizarii unor economii de scala care se traduc pentru clientii nostrii in servicii de o calitate ridicata la costuri avantajoase si corecte pentru ambele parti.