eKarioka

Strada Progresului, 51, Bucharest, Romania

Hours:
M
09:00 - 17:00
T
09:00 - 17:00
W
09:00 - 17:00
T
09:00 - 17:00
F
09:00 - 17:00
S
Closed
S
Closed
Apply

eKarioka are stabilit ca target sa devina cel mai cunoscut brand din industria W2P din Romania (web to print). Pentru viitor ne-am propus sa activam inclusiv pe piata europeana, primi pasi in acest sens fiind deja facuti prin inregistrarea marcii in toate tarile din UE. Crezand cu tarie in calitatile noastre creative, avem ca scop final sa ajungem printre putinele companii romanesti, capabile sa exporte creativitate si sa realizeze produse inovative cu valoare adaugata mare.

Prin investitii in echipamente high-end si in utilaje de productie hibride (tipar digital si offset), prin dezvoltarea de platforme online de tip e-commerce w2p, precum si prin abordarea pietei de retail, eKarioka isi mentine trendul de dezvoltare accelerata.

Principii precum abordarea riguroasa si pe termen lung a relatiilor de munca, respectul reciproc, asigurarea unui mediu de lucru modern si cu dotari tehnologice la zi, alocarea de bugete constante pentru pregatirea profesionala a angajatilor, creaza premisele necesare unei cariere de succes.

Alatura-te echipei eKarioka si vei beneficia de suportul unei echipe ambitioase si de oportunitati constante de dezvoltare, totul intr-un mediu creativ aflat in plina expansiune.

This employer does not have any available jobs at the moment.