GF Casting Solutions Arad SRL

4.41 out of 17 ratings

Arad, Romania

Contact Follow

GF+ RECICAST din Arad face parte din divizia Casting Solution a corporatiei Georg Fischer. Fondata in anul 1802 in Schaffhausen, cu peste 200 de ani de istorie si experienta, corporatia +GF+este partenerul preferat al clientilor prin cele divizii puternice: Piping Solutions, Casting Solutions si Machining Solutions prin intermediul carora furnizeaza produse si servicii care respecta standardele pietei cum ar fi conservarea resurselor si economisirea energiei.

Noi suntem experti in solutiile post turnare pentru piese complexe din industria aeronautica si a turbinelor de gaz industriale.

Cu cei aproximativ 190 de angajati, fabrica noastra din Arad ofera procese complexe precum: finisare, polizare, sablare, calibrare, tratamente termice, control nedistructiv cu lichide penetrante si raze X, control dimensional.

Promovam o cultura a increderii reciproce, a respectului si a dialogului deschis prin inspirarea tuturor sa actioneze in mod responsabil si sa lucreze ca o echipa.

Angajatii nostri sunt incurajati sa isi indeplineasca potentialul prin stabilirea de obiective ambitioase iar performanta lor este recompensata.