Dasha Online

4.64 out of 14 ratings

Buzău, Romania

Apply

DASHA s-a născut atât din pasiunea pentru accesorii, culori și diversitate, cât și din dorința de a le oferi femeilor moderne, preocupate de imaginea personală și de calitatea accesoriilor și a vestimentației, un loc de inspirație în care să poată regăsi pantofii, rochiile și gențile pe care le-ar purta zi de zi, drept o declarație de eleganță și stil.

DASHA vine în întâmpinarea dvs. cu o gamă de produse variată, centrată pe stilurile OFFICE / SMART CASUAL - haine, încălțăminte din piele naturală, genți din piele naturală și ecologică și alte accesorii, toate menite să răspundă dorinței dvs. de a purta ținute office și elegante impecabile, care să îmbine perfect calitatea și prețul accesibil.

Ne adresăm femeilor elegante care reușesc să păstreze echilibrul perfect între senzualitate și sobrietate, între viata profesională activă și grija acordată propriei persoane, femeilor care își doresc să arate ireproșabil în fiecare zi, fie că se află la birou sau la o întâlnire cu cei mai buni prieteni. Plecând de la aceste coordonate, vă oferim întotdeauna modele noi, variate, adaptate tendințelor fiecărui sezon, dar și cerințelor și așteptărilor dvs. Nu în ultimul rând, farmecul colecțiilor DASHA este întregit de raportul design - calitate - preț echilibrat și accesibil.

Vă suntem alături exclusiv online și vă asigurăm că feedback-ul dvs. este deosebit de important pentru noi. Vă răspundem întrebărilor și vă oferim suport de fiecare dată când aveți nevoie și vă învităm să ne contactați la adresa: .

This employer does not have any available jobs at the moment.