DAMILA

Responsive Employer
4.02 out of 46 ratings

Strada Ştrandului, 8, Râmnicu Vâlcea, Romania

Follow

DAMILA este o societate cu capital privat, românesc, înființată în anul, ce activeaza în domeniul comerțului cu produse metalurgice, materiale de construcții, finisaje si instalații.
Activi încă din 2004 ca recruiteri pe piața muncii, am căutat să atragem în rândurile noastre persoane experimentate sau la început de drum, cu același numitor comun: dorința de a evolua profesional astfel încât activitatea noastră, per ansamblu, să livreze către clienti servicii si produse de calitate.
Ne place sa credem că integrăm rapid noii veniți în marea noastră familie și tocmai de aceea le acordăm încă de la început șansa de a învăța prin implicarea activă a colegilor familiarizați deja cu modul de lucru și fluxul de operațiuni.
Investim în oameni și credem în perfecționare prin instrurire specializată, tocmai de aceea alocăm resurse pentru dezvoltarea personalului.
Aplică acum pentru unul din job-urile vacante în cadrul Damila și te vei alătura unei echipe de peste 200 de oameni, entuziastă și motivată!
DAMILA - Destinat să dureze!

This employer does not have any available jobs at the moment.