CTE Trailers SRL

3.85 out of 20 ratings

Ciorogârla, Romania

Contact Follow

Infiintata in, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale. De asemenea, oferim clientilor nostri posibilitatea de a inchiria semiremorci pentru diferite intervale de timp.  • Krone este unul dintre cei mai importanti producatiori europeni de semiremorci si remorci pentru transport de marfuri generale: semiremorci cu prelata, semiremorci de volum cu prelata, dube inchise pentru distributie si textile, semiremorci frigorifice, sasiuri de container pentru transportul containerelor maritime.
  • Meiller este liderul pietei europene in domeniul suprastructurilor si semiremorcilor basculante, oferind clientilor sai posibilitatea unica in Europa de a putea achizitiona suprastructuri de otel si sisteme hidraulice de la un singur fabricant, unul dintre principalele sale atuuri fiind compatibilitate de 100% dintre sistemul hidraulic si produsele mentionate.
  • Faymonville este unul dintre liderii europeni in designul si productia de semiremorci destinate transporturilor speciale si agabaritice.
  • Din 2012 Faymonville produce MAX Trailer, o serie standardizata de tip nou semiremorci si remorci speciale pentru o multitudine de sarcini în domeniul transporturilor speciale sau transporturi grele. MAX Trailer este un concept inovator în procesul de fabricație a semiremorci si remorci. 
  • Legras Industries este o afacere de familie infiintata in anul 1919 de catre Lucien Legras. Firma isi are sediul în Epernay, in inima regiunii Champagne din Franta. Sustinatori ai calitatatii, progresului si inovatiei, Legras produce vehicule adaptate cerintelor clientilor sai.
  • Atlas Gmbh este o companie pioniera in domeniul macaralelor articulate pentru camion, fiind inventatorul acestui tip de de produse cuprinde 3 clase principale cu peste 50 de modele de macarale configurabile intotdeauana dupa nevoile exacte ale clientilor. Echipamentele Atlas de ridicat se monteaza pe autosasiuri incepand cu masa totala de 3,5 tone si pana la 33 tone.
  • Penz Crane Gmbh este una din companiile lidere mondiale in productia macaralelor articulate pentru camion, specializate pentru domeniul forestier si de reciclare. Compania austriaca a detinut pentru multi ani patentul de fabricatie pentru macaralele tip Z. care intre timp a devenit standardul mondial. Investitiile continue in cercetare si dezvoltare au facut ca Penz sa poata oferii solutii extreme de fiabile si productive pentru aceste domenii extrem de solicitante.