Nera Computers

4.07 out of 15 ratings

Valea Lupului, Romania

Contact Follow

Nera Computers este o companie cu peste 16 ani de experiență în piața IT atât din România, cât și la nivel internațional. Ne-am dezvoltat continuu produsele și serviciile noastre pentru a răspunde unei piețe și unor nevoi ale clienților noștri în continuă schimbare.

Totodată am dezvoltat, sub brandul Full of Energy, un produs “Made in Europe” care să răspundă nevoilor clienților în căutare de calitate, produsă în Uniunea Europeană: baterii compatibile pentru laptopuri și power bank-uri.

Sunt produse bazate pe baterii reîncărcabile Li-Ion, iar anul acesta ne vom concentra atenția spre a dezvolta produse pe bază de lithium polimeri. Ne propunem să dezvoltăm și baterii pentru smartphone, scule electrice portabile (power tools) și dispozitive electrice pentru deplasare (e-bike, smart balance wheels).

Am construit în timp o echipă puternică de ingineri profesioniști, tehnicieni și testeri care dezvoltă, proiectează și implementează întregul produs: de la design-ul matrițelor, circuitelor și structurilor, până la testul final de performanță.