COBOTEC ENGINEERING SRL

Responsive Employer
4.83 out of 6 ratings

Chitila, Romania

Contact Follow

Cobotec Engineering este o companie cu o experienta de 20 de ani in industria romaneasca, distribuind scule, utilaje si accesorii industriale premium de la cei mai buni producatori in domeniu.

In prezent, prin intermediul partenerilor nostri internationali – producatori sau furnizori de sisteme integrate, suntem capabili de a oferi pietei nationale acces la peste 2000 de furnizori si respectivde produse din gamele mai sus mentionate.

Programul Cobotec contine o gama ampla de scule aschietoare, portscule, panza banda, panze circulare, masini pentru debitare, linii de prelucrare, sisteme de taiere, masini unelte conventionale, centre de prelucrare, dispozitive de masura si control, brate magnetice, sisteme de racire si ungere, sisteme pentru debavurare, scule de mana, echipamente de protectie, mobilier industrial si multe altele.

Gratie acestui amplu program de produse si servicii precum si a unui Know-how extins al intregii echipe, Cobotec garanteaza clientilor sai obtinerea de avantaje competitive prin reducerea eforturilor, a costurilor si a timpului alocat in procesele de aprovizionare si productie.

 Misiunea Cobotec este sa devina partenerul de incredere si prima optiune a clientului pentru procesele de debitari, prelucrari mecanice si achizitii integrate. Din acest considerent, Cobotec investeste continuu atat in specializarea echipei sale cat si in cercetarea pietei internationale de profil pentru a va pune intotdeauna la dispozitie produse performante la cel mai bun raport beneficiu-pret; totul pentru ca dumneavoastra sa va optimizati procesele de productie prin intermediul tehnologiilor de ultima ora obtinand astfel avantaje competitive.

Consultanta si suportul tehnic oferite de Cobotec clientilor sai sunt asigurate de experti tehnici, ingineri de service si specialisti in comertul electronic B2B care sunt la dispozitia dumneavoastra oferindu-va de fiecare data solutia ideala inclusiv pentru cerinte personalizate. Foarte multe companii de succes din cele mai diverse sectoare industriale se bazeaza pe serviciile si produsele Cobotec. Suntem astazi furnizorul a peste 1000 de companii nationale si multinationale, companii mijlocii si mici din sectoarele de prelucrari structuri metalice, sectorul metalurgic, automotive, aerospatial, alimentar, feroviar si petrolier.