CO INVEST BROKER DE ASIGURARE SRL

3.50 out of 2 ratings

Cluj-Napoca, Romania

Apply
SC CO INVEST BROKER DE ASIGURARE SRL este prezenta pe piata asigurarilor din anul, autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara si inregistrata in Registrul Brokerilor Autorizati din Romania sub numarul RBK 318 , cu capital socialRON , inregistrata la Registrul Comertului sub nr. Javand CUI
Societatea a avut o evolutie ascendenta realizand parteneriate de durata, puternice si stabile, oferind clientilor sai consultanta specializata in managementul riscului pentru incheierea asigurarilor cat si pentru avizarea daunelor.
CO INVEST BROKER DE ASIGURARE promoveaza si asigurarile de sanatate private prin pachete de servicii medicale oferite de asiguratori prin clinici si spitale atat de stat cat si private.
De asemenea intermediem si asigurari de pensii facultative
In relatia cu societatile de asigurare compania noastra negociaza si analizeaza in interesul clientilor conditiile de asigurare obtinand preturi favorabile pentru acestia.
Acordam asistenta clientilor atat in relatia cu societatile de asigurare cat si pentru obtinerea despagubirilor datorate de catre acestea integral si operativ.
Suntem atenți la identificarea si evaluarea riscurilor pe care le implică activitatea clientului, imbunatatirea conditiilor contractuale, adaptarea acestora la necesitatile fiecarui client si gestionarea contractelor pe intreaga perioada de asigurare.
Echipa este formata din specialisti care va stau la dispozitie cu operativitate si profesionalism oferind solutii pentru siguranta companiilor si angajatilor acestora. Impreuna cu asiguratorii putem crea produse personalizate si dezvolta produse co-brand.
CO INVEST BROKER DE ASIGURARE isi propune realizarea unui parteneriat de durata cu clientii bazat pe transparenta , corectitudine si adaptarea in permanenta de solutii utile si inovatoare.
This employer does not have any available jobs at the moment.