Cinema City Romania

4.15 out of 411 ratings

Strada Ana Davila, Bucharest, Romania

Contact Follow

Cinema City Romania este parte a retelei Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est. Compania detine un lant de 99 multiplexuri Cinema City si 10 teatre IMAX in 7 tari: Israel, Polonia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Slovacia si Romania.
Compania a intrat pe piata din Romania in, in prezent Cinema City Romania avand 15 multiplexuri in 12 orase: Bucuresti, Braila, Bacau, Baia Mare, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Timisoara, Arad, Ploiesti, cu un numar de 142 de sali si pestede locuri.
Multiplexurile Cinema City ofera o experienta cinematografica de exceptie prin:
 
  • 142 de sali de cinema confortabile in cele 15 locatii
  • Pestede locuri
  • ambianta premium, servicii impecabile
  • tehnologie de ultima generatie, ecrane adaptate fiecarei sali 
  • confort prin fotolii de calitate superioara
  • cele mai moderne echipamente care folosesc renumitele proiectoare Kinoton si Christie si sunetul Dolby Digital Surround.
  • Unghiuri perfecte de vizibilitate, efect optim de amfiteatru in fiecare sala


Megaplexul cu cele mai multe sali din Romania (21), Cinema City Cotroceni, include si singura sala IMAX din Romania dar si 3 Sali VIP.
Scurt istoric
Povestea Cinema City a inceput in anul 1930 din initiativa familiei Greidinger, care a deschis primul sau cinematograf in Haifa, in Israel.
Compania s-a dezvoltat rapid, ajungand lider de piata in tara sa de origine si transformand mersul la film intr-un adevarat spectacol pentru multi dintre iubitorii de cinematografie.
Incepand cu anii 1990 Cinema City s-a extins in Europa Centrala si de Est incepand cu UngariaCehiaPoloniaBulgariasi RomaniaIn cei 16 ani, compania a ajuns sa detina 98 de cinematografe cu peste de sali si pestede locuri. La acestea se adauga si 10 sali IMAX pentru care Cinema City International detine licenta exclusiva pentru fiecare din tarile in care compania este prezenta. Odata cu achizitia lantului de cinematografe Palace, la inceputul anului, compania a adaugat si Slovacia pe lista celor 6 tari in care este prezenta.
Compania este de asemenea, cel mai mare operator de cinema in Israel, tara sa de origine.

Cinema City este lantul de cinematografe cu cea mai rapida crestere din Europa, fiind lider la nivel regional, intentionand sa-si extinda si mai mult prezenta.