CHRONOSTYLE INTERNATIONAL S.A.

4.42 out of 19 ratings

Bucharest, Romania

Apply
Povestea Cellini incepe in, cand primul magazin Cellini a fost deschis in Bucuresti Mall. In cei 17 ani de existenta, reteaua magazinelor Cellini a crescut rapid si sigur, devenind liderul incontestabil pe segmentul ceasurilor si bijuteriilor de lux.

Cu un nume inspirat de cel al celebrului bijutier din Italia Renascentista, Benvenuto Cellini, brandul Cellini a luat nastere din dorinta de a oferi romanilor o retea de magazine la nivel occidental unde acestia sa poata gasi ceasurile si bijuteriile unor marci prestigioase, recunoscute international pentru calitatea lor.

Portofoliul Cellini cuprinde marci de ceasuri precum Breguet, Blancpain, Cartier, Jaquet Droz, Omega, Breitling, Hublot, Bell&Ross, Corum, Graham, Rado, Hermes, Longines, Tissot, Swatch, la care se adauga renumite branduri de bijuterii: Crieri, Govoni, Furrer Jacot, Le Midì, Giloro, Ititoli, Kogayon, LeBebé, Rossonero, Montegrappa, Nanis. Tot in magazinele pasionatii de ceasuri pot gasi winder-e Buben & Zörweg si Underwood London, iar pasionatii de accesorii de lux pot gasi telefoane Vertu, celebrele instrumente de scris Davidoff, obiecte din piele produse de aceeasi companie, dar si umidificatoare pentru trabucuri.
This employer does not have any available jobs at the moment.