CHRISTINE REMODELLING

0.00 out of 0 ratings

Bucharest, Romania

Hours:
M
12:00 - 21:00
T
12:00 - 21:00
W
12:00 - 21:00
T
12:00 - 21:00
F
12:00 - 21:00
S
Closed
S
Closed
Apply

Salonul de remodelare corporala CHRISTINE REMODELLING iti ofera servicii de cea mai buna calitate, pentru obtinerea rezultatelor rapide in tratarea aspectelor inestetice ale corpului tau, intr-o atmosfera calda si reconfortanta.

La noi vei gasi solutii eficiente in a obtine rapid rezultatele pe care le doresti, te vom ajuta sa scapi de surplusul de greutate, de celulita, iti vei tonifia musculatura pentru obtinerea unor forme frumoase. Combinat cu o alimentatie echilibrata va duce la subtierea stratului de grasime si atingerea rezultatelor dorite.

In functie de frecventa cu care faci tratamentul, de surplusul de greutate si de dieta pe care o urmezi in general, dupa cateva sedinte vei vedea ca poti obtine un corp frumos, o piele stralucitoare si o minte relaxata.

Slabire in kilograme vs slabire in centimetri!

▪️Slabirea in kilograme:

Ce este, de fapt, pierderea in greutate? 
Pierderea in greutate reprezinta, practic,micsorarea in volum a celulelor adipoase, numarul acestora ramanand acelasi, urmand sa revina la forma initiala sau chiar sa isi mareasca volumul, atunci cand luam in greutate. Acesta este motivul pentru care dietele nu au rezultate pe termen lung, daca nu sunt tinute la nesfarsit.

▪️Slabirea in centimetri:

Spre deosebire de slabirea in kilograme, slabirea in centimetri este, de fapt, reducerea numarului de celule grase, astfel ca, indiferent daca veti lua in greutate sau nu, tot veti fi mai slaba in centimetri, tot veti arata mai aproape de cum va doriti, iar hainele va vor arata acest lucru. Slabind in kilograme, nu slabesti uniform si de multe ori in functie de conformatie sau de gena, slabesti de unde nu este necesar, zonele cu probleme ramanand un incovenient.
Slabind in centimetri, cu ajutorul tratamentelor de remodelare corporala, ai posibilitatea sa controlezi exact zonele pe care le doresti modelate, neexistand astfel probabilitatea pierderii centrimetrilor, in zonele in care nu este de dorit acest lucru.

Pentru orice afecțiune inestetică, rezolvarea o găsești în tratamentele de remodelare corporala!
Tratamentele anticelulitice, slăbit sau pentru retentie de apa sunt personalizate, se adaptează nevoilor tale și astfel rezultatele sunt garantate. Christine Remodelling va garanteaza redobandirea siluetei in cel mai scurt timp posibil, intr-un mod placut, sigur si eficient! 

Ai incredere in noi! Iti vom reda increderea in tine!

This employer does not have any available jobs at the moment.