STREAMING SERVICES S.R.L.

Strada Covaci, 19, Bucharest, Romania

Contact Follow

Suntem o agenție de videochat din București, prezentă pe piață din anul 2007.

Avem o experiență de peste 10 ani și cu această experiență în spate vrem să schimbăm imaginea industriei și să arătăm că suntem profesioniști și ținem la oamenii noștri.

Fiecare membru nou din familia Unicorn este primit cu respect, este tratat cu căldură și este îndrumat pas cu pas prin perioada de integrare.

Promovăm libertatea de exprimare naturală a frumuseții și ne creștem oamenii cu intenția de a-i ajuta să își găsească cea mai bună formă a lor.

Suntem meticuloși când vine vorba de plăți, contracte, procente și nu facem compromisuri când vine vorba de forma legală în care ne desfăurăm activitatea.

Orice problemă apare este tratată cu înțelegere, cu deschidere și cu dorința de a găsi o soluție care să fie cea mai bună pentru toți.

E greu uneori să nu ai reguli stricte, pentru că apar situații aparte, dar atunci când apar, la Unicorn le rezolvăm împreună.

Ne încurajăm fetele șine încurajăm între noi să ne dezvoltăm, nu doar pe plan profesional ci și pe cel personal.

Echipa noastră o creștem ca pe o familie. Cel mai nou angajat al nostru are 2 ani vechime, deci ținem de și la oamenii noștri și lor le e bine cu noi.

Nu suntem șefi și angajați, suntem colegi și încercăm fiecare dintre noi să ne facem treaba cât mai bine pentru a crește împreună.

Dar... momentan lipsesti TU din echipa noastra. Hai sa lucram impreuna 2 luni, sa vedem cum ne simtim impreuna si daca tu esti piesa lipsa din puzzle-ul nostru.