Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

CG&GC HITECH SOLUTIONS SRL

Responsive Employer
4.00 out of 2 ratings

Strada Gheorghe Doja, 8, Oradea, Romania

Apply Follow

CG&GC HiTech Solutions detine un portofoliu complex de solutii integrate IT&C, hardware si software si o gama de servicii dedicate clientilor: consiliere profesionala in vederea achizitionarii echipamentelor, analiza costului total de exploatare, service autorizat si mentenanta, analiza de business, securitate, comunicatii, hardware si software.

Soluţiile IT&C pe care le dezvoltăm şi le implementăm maximizează eficienţa în afaceri. Acest lucru se poate masura printr-o reducere a cheltuielilor, o crestere a profitabilitatii şi a productivităţii.

Valorile noastre sunt integritatea personală la toate nivelurile, încrederea în parteneri, punctualitatea, exactitatea si respectarea angajamentului luat.

Suntem o echipă unită care colaborează fructuos, condusă de un angajator corect şi obiectiv. Mizăm pe managementul direct (hands-on management), pe decizii şi implementări rapide şi punem interesele grupului înaintea celor individuale, promovând totodată bunele practici de responsabilitate socială. Punem preţ pe calitate şi competenţă, ne dedicăm pentru respectul literei şi spiritului tuturor legilor şi reglementărilor.

Vizitati site-ul nostru
Aplicati cu CV-ul pe adresa

This employer does not have any available jobs at the moment.