Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

CEPU SRL

Responsive Employer
4.17 out of 6 ratings

Târgu Mureș, Romania

Follow

Societatea CEPU SRL (Centru de Elaborare Proiecte Unionale ) a luat naştere la Târgu Mureş în anul 2006 și este o firmă specializată în accesarea fondurilor nerambursabile unionale și naționale.
Scopul nostru primordial este ca prin realizarea de succes al proiectelor Clienţii noştri să obțină cât mai multe subvenţii nerambursabile, din resursele unionale ce stau la dispoziţia României. Obţinerea finanţării pentru Clienţii noştri este o componentă cheie a activităţii de consultanţă practicată de noi. Majoritatea proiectelor de finanţare întocmite și elaborate de CEPU SRL şi adresate programelor cu fonduri nerambursabile, au obţinut finanţarea solicitată.

Clienţii noştri sunt persoane fizice, IMM-uri şi Micro-întreprinderi de pe tot teritoriul ţării. După 13 ani calendaristici, încheiaţi cu succes, suntem cunoscuţi pe piaţa românească, clienţii sunt multumiţi şi revin solicitând întocmirea de noi proiecte.

Numai în ultimii 9 ani de activitate am elaborat proiecte în valoare totală de cca. 73 milioane euro, realizând peste 590 de proiecte de finanțare, în aproape toate domeniile care au fost finanţate în perioada. Și acest lucru dovedește faptul că accesarea fondurilor nerambursabile nu este imposibilă.

Din experienţele acumulate pe parcursul ultimilor 13 ani, am concluzionat, că multe societăţi, întreprinzători nu au luat în considerare posibilitatea participării la proiectele unionale datorită lipsei de informare şi de ori¬entare în domeniu. Informaţia potrivită, la momentul potrivit, accederea la oportunităţile existente pot fi vitale şi utilizabile, oferind succesul sigur pentru societăţile care doresc să beneficieze de ele.

Noua perioadă de finanțare aduce noi oportunități de finanțare pentru România și nu în ultimul rând o alocare totală mai mare față de alocări, în valoare de aproximativ 43 miliarde de euro vor reprezenta principala și cea mai avantajoasă sursă de finanțare pentru IMM-uri, microintreprinderi, agricultori, persoane fizice, antreprenori, instituții publice,ONG-uri, etc.

Ideile bune de afaceri merită și trebuie finanțate, dar ele primesc finanțare numai dacă sunt incluse în proiecte bine și corect întocmite, elaborate și selectate pentru finanțare. Pregătirea din timp a cererilor de finanțare este importantă, deoarece în multe cazuri sistemul primul venit, primul servit poate să excludă de la finanțare proiectele depuse în ultimul moment.

În întâmpinarea acestor nevoi societatea noastră vă oferă un pachet de servicii complexe şi eficiente, oferind siguranţă societăţii Dumneavoastră ancorându-se la posibilităţile actuale, ca firma sau o nouă afacere a Dumneavoastră să îşi menţină stabilitatea într-un mediu concurenţial.