Cegedim Service Center

Looking for Premium Talent
4.19 out of 31 ratings

Șoseaua Pipera, 42, Bucharest, Romania

Follow

Puternic ancorat in piata locala (Cegedim Rx & Cegedim Customer Information) si conscient de potentialul talentelor din domeniul IT din Romania, grupul Cegedim a ales Bucuresti pentru a crea noul sau Centru de Servicii.

Cegedim Service Center si-a localizat activitatea in zona business a cartierului Pipera (cladirea Globalworth Plaza), foarte aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu si de punctele de atractie din zona.
Dupa un an de activitate, mai mult de 70 de angajati (ianuarie 2018) au ales sa ni se alature si sa particpipe alaturi de noi la construirea unui centru de excelenta operationala si, de asemenea, a unui mediu de lucru placut si plin de oportunitati. Continuam sa crestem si cautam in continuare profesionisti vorbitori de limba franceza, care dau dovada de dinamism, pentru meseriile urmatoare (toate nivelurile de experienta):

consilieri hotline
suport tehnic tip helpdesk
specialisti HR si specialisti payroll
consultanti IT pe sisteme informatice de HR

Vocatia noastra este sa Cream echipe profesioniste, sa Sporim competente si ne Construim propria identitate Cegedim Professional Services in Romania!

Daca doriti sa participati la aceasta aventura si sa va alaturati echipei noastre pasionate, nu ezitati sa ne contactati!

Va asteptam sa ne vizitati si pe Linkedin, cautandu-ne dupa "Cegedim-Service-Center-Romania"!