C&M JELER SRL

4.04 out of 24 ratings

Strada Tulgheșului, Cluj-Napoca, Romania

Follow

Peste 10 ani de experienta, peste 10 ani de dedicatie si prezenta, peste 10 ani de inovatie si peste 10 ani de incredere in piata romaneasca si ce poate ea oferi atat din punct de vedere al fortei muncii cat si din punct de vedere al antreprenoriatului si corporatiilor.
C&M Jeler investeste, prin echipa sa, in parteneriate cu fiecare client. Succesul clientilor nostri este motorul care da putere si propulseaza fiecare nevoie spre o solutie. Dispunem de cele mai inalte tehnologii si suntem la sursa inovatiei domeniului in care activam, oferind partenerilor nostri cunoasterea viitorului. Dincolo de produsele de inalta performanta pe care le oferim este potrivirea perfecta in linia de business a clientilor.
C&M Jeler participa activ la cresterea nivelului de servicii oferite de piata in care activeaza, prin gamele de produse inovative, prin demonstratii tehnice si training-uri specializate, precum si prin intelegerea provocarilor pietei si timpului.
Cuvantul este ceea ce ne defineste, si prin alinierea actiunilor la cuvantul nostru mentinem promisiunea noastra de integritate, inovatie si excelenta.

This employer does not have any available jobs at the moment.