BSmart Studio

0.00 out of 0 ratings

Bucharest, Romania

Apply

CINE SUNTEM:

Bsmart Studio este un concept dezvoltat pe baza ideii de performanta, mentinand insa o abordare tanara, dinamica si cu voie buna.

Cand unele companii se prezinta doar prin vorbe frumoase, cand cateva companii pot prezenta incasarile catorva modele de varf, noi vom lasa cifrele sa descrie succesul nostru: $5110/LUNAENITULEDIUl modelelor Bsmart.

 

DE CE SUNTEM DE SUCCES:

Credem foarte mult ca oamenii de calitate din cadrul Bsmart stau la baza succesului nostru; am cautat si cautam in continuare sa gasim persoane asemenea noua: serioase,ornice sa demonstreze cat de mult pot face.

Principiile pe care selectionam modelele sau echipa din spatele acestora sunt similare: optiunile din domeniile obisnuite, ofera sanse obisnuite; in acest domeniu si mai ales in cadrul Bsmart ai ocazia sa demonstrezi cu adevarat cat de mult iti doresti succesul, pentru ca nu exista nicio limita de castiguri, atat pentru modele cat si pentru echipa din cadrul Bsmart.

Succesul nu a venit peste noapte, pentru Bsmart ca studio, sau pentru modelele Bsmart, am tras cu totii pentru a putea scrie astazi cuvintele si cifrele (inca o data: $5110/LUNA VENITULEDIU al modelelor Bsmart). Toti am inceput cu "ce si cat de mult putem face" si nu "cat de mult putem lua" (eventual inainte de a dovedi nimic). 

 

DE CE SA NI TE ALATURI:

Cum nu avem nicio problema sa platim sume colosale modelelor cu care am ales sa colaboram,redem ca nu exista un angajat "prea scump" cat timp aduce valoare adaugata atat in cifre cat si in calitatea echipei.

Daca te regasesti in conceptele prezentate, te invitam sa urmaresti pozitiile disponibile, sau chiar sa ne vizitezi, fie ca discutam "model" sau "staff" Bsmart, intotdeauna vom gasi loc pentru persoane exceptionale.

Esti exceptional(a)?

This employer does not have any available jobs at the moment.