BRAIN ONLINE SRL-D

0.00 out of 0 ratings
Apply
Utilizam tehnologii precum PHP, HTML, CSS si Javascript pe baza carora am realizat aplicatii web personalizate, pentru idei mai rar intalnite, magazine online si website-uri de prezentare. In plus, in portofoliul nostru se pot gasi proiecte de identitate vizuala precum crearea de logo si bannere.

Pentru majoritatea proiectelor realizate, clientii ne-au solicitat si asistenta tehnica, optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) si administrarea campaniilor publicitare online, cu scopul de a ramane relevanti intr-o piata online in permanenta schimbare.

Deoarece constientizam importanta solutiilor livrate la timp si a progresului vizibil in rezolvarea oricarui proiect, suntem concisi si transparenti in ceea ce priveste comunicarea cu beneficiarul.

Echipa noastra este pregatita sa colaboreze cu persoane care urmaresc evolutia prin solutii oferite intr-un mod sigur si securizat.

Toate proiectele abordate pana in prezent alaturi de clientii nostri au fost finalizate cu succes si cu rezultatele dorite. Astfel, ne-am asumat responsabilitatea de a oferi servicii de calitate intr-o maniera profesionala si care se pliaza pe dorintele beneficiarului.

Clientii nostri ne-au prezentat idei pe care, in timp si cu resursele necesare, le-am transformat in rezultate ce joaca un rol important in continua dezvoltare a afacerii lor.
This employer does not have any available jobs at the moment.