BANCA ROMANEASCA SA

4.20 out of 503 ratings

Bucharest, Romania

Apply

Înfiinţată în anul 1992 ca bancă comercială universală, cu capital privat, Banca Românească si-a lărgit treptat gama de produse şi servicii, venind în întâmpinarea nevoilor partenerilor săi de afaceri.
Suntem prima banca din Romania care aduce in septembrie 1996 serviciile de transfer electronic de bani în toată lumea (Western Union).
Intrucat clientul si siguranta investitiilor lui au fost de la inceput importante pentru noi, începând cu anul, am fost prima bancă românească asigurată împotriva riscurilor de fraudă, erori şi omisiuni de catre Lloyd’s.
Prin preluarea pachetului majoritar în 1999 de catre Fondul Româno-American de Investiţii, Banca Romaneasca a stabilit parteneriate cu instituţiile financiare internationale, ceea ce i-a permis susţinerea întreprinderilor mici si mijlocii româneşti.
În octombrie, National Bank of Greece a achiziţionat de la Fondul Româno-American de Investiţii % din capitalul social al Băncii Româneşti, devenind astfel acţionar majoritar, în prezent deținând % din capitalul social.
Azi suntem alaturi de clientii nostri prin 110 unităţi teritoriale şi 5 centre de afaceri si continuam sa ne dezvoltam şi sa ne îmbunătăţim permanent activitatea.
Asadar, daca vrei sa te dezvolti intr-un mediu dinamic, profesionist, unde abilitatile de comunicare si relationare sunt extrem de apreciate, asteptam candidatura ta.