Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

CENTRUL CAMBRIDGE

4.57 out of 7 ratings

Bacău, Romania

Follow

CAMBRIDGE CENTRE oferă cursuri de limba engleză pentru obținerea: Atestatelor Cambridge (YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers, KET, PET, FCE, CAE, CPE); IELTS; TOEFL. Este cel mai mare centru de pregătire si testare pentru Examenele Cambridge din Romania. Ofera consultanță psiho-pedagogică si financiară gratuită pentru Studii Universitare in Marea Britanie.

Asociația CAMBRIDGE CENTRE este o asociaţie neguvernamentală, non-profit pentru dezvoltarea MULTILINGVISM-ULUI, CULURII ŞI EDUCAŢIEI prin promovarea învăţării limbilor străine, dezvoltarea multiculturalităţii şi a multilingvism-ului ca baza a dezvoltării durabile a comunităţii în toate domeniile/sectoarele de activitate.

Asociația promovează educația formală, non-formală și vocațională Europeană destinate copiilor și tinerilor prin organizarea de școli de vară, grădinițe și școli de comunicare în Limba Engleză, sport, artă și meșteșuguri, jocuri și spectacole, activități de îngrijire și protecție a naturii și animalelor, etc.

Astfel, proiectele și activitățile CAMBRIDGE CENTRE vizează următoarele domenii: perfecționarea Limbii Engleze, formare profesională, cetățenie și implicare civică, egalitate de șanse, protecția mediului, antreprenoriat.

CENTRUL CAMBRIDGE este formator autorizat de Cambridge Assessment English pentru pregatire in scopul obtinerii certificatelor Cambridge™.

Oferă:

•Consultanță gratuită psiho-pedagogică si financiară pentru studii in Marea Britanie.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatelor Internaționale Cambridge Young Learners (YLE) Starters, Movers, Flyers -> cursuri pentru copii

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatului International Cambridge A2 Key (KET)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatului International Cambridge B1 Preliminary (PET)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatului International Cambridge B2 First(FCE)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatului International Cambridge C1 Advanced (CAE)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Certificatului International Cambridge C2 Advanced (CPE)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză pentru obținerea Cerificatului International English Language Testing System(IELTS)-> cursuri pentru tineri si adulți.

•Cursuri de limba engleză cu obținerea Certificatului Profesional de Comunicare în Limba Engleză la nivel intermediar -> cursuri pentru companii.

•Cursuri de limba engleză – Business pentru obținerea CertificatelorBULATS-> cursuri pentru companii.

•Cursuri de limba engleză Military English cu obținerea Certificatului Profesionalde comunicare în limba engleză la nivel intermediar-> cursuri pentru armată.

•Cursuri de limba engleză pentru copii in scopul obținerii Certificatelor Cambridge Junior 8-11 ani.